Financiële planning

Wat gaat er gebeuren als u een huis koopt, als u wil trouwen of als u (eerder) wil stoppen met werken? Wat zijn de financiële consequenties als u kinderen krijgt? Of als u wilt scheiden? Allemaal vragen waarbij uw financiële situatie een grote rol speelt. Het is daarom belangrijk om af en toe stil te staan bij de mogelijke toekomstscenario’s. Wij kunnen u bijstaan om uw financiële situatie inzichtelijk te krijgen. 

Dit doen we door dieper in te gaan op uw huidige situatie en op uw (toekomst)wensen en verwachtingen. Op basis daarvan kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van inzicht in de verschillende mogelijkheden. We kunnen samen met u op zoek gaan naar de financiële producten en regelingen die bij uw (toekomst)wensen en verwachtingen aansluiten. 

Samen met u kunnen we een gedegen toekomstplan opbouwen. We bespreken met u wat bepaalde keuzes tot gevolg hebben, welke diensten bij u passen en hoe u hier gebruik van kunt maken. Dit plan kunnen we vervolgens constant aanpassen aan uw situatie en aan de ontwikkelingen in uw leven. Op die manier houdt u grip op uw financiën.