Waar wij voor staan

Wij staan voor kwalitatief hoogstaande adviezen op het gebied van zorgeloos wonen en financiële zekerheid. Wij zijn niet gebonden aan banken of andere financiële instellingen waardoor we in staat zijn om volledig onafhankelijk voor u te handelen.

Samen met u kunnen wij daardoor de beste oplossingen selecteren uit het totale aanbod. Daarnaast kunnen wij door onze onafhankelijkheid concurrerende tarieven aanbieden. De ontwikkelingen met betrekking tot de financiële, juridische en fiscale regelgeving volgen wij op de voet en we voldoen dan ook aan alle eisen die gesteld worden aan financieel adviseurs.

Daarnaast brengen wij jaren aan ervaring met ons mee. Deze ervaring zetten we graag in voor u. Het is onze doelstelling om er voor te zorgen dat de oplossingen goed aansluiten bij uw persoonlijke situatie en uw financiële mogelijkheden. We informeren u goed over de verschillende producten, de voorwaarden, de kosten en het te verwachten rendement in relatie tot het risico dat u loopt. Zo krijgt u het advies dat past bij uw eigen persoonlijke situatie.