Wonen

Het kopen van een woning is een grote stap in uw leven. Wij kunnen samen met u uitzoeken of het mogelijk is om uw de woning van uw dromen te financieren. Om te bepalen hoeveel hypotheek u kunt krijgen, wordt er gekeken naar het inkomen. Er wordt dan een inkomenstoets gedaan. Daarnaast zijn er regels gebonden aan de maximale hoogte van een hypotheek.

Zo mag de hypotheek niet hoger zijn dan een bepaald percentage van de marktwaarde van de woning. Momenteel mag de maximale hypotheek 102 procent van een woning bedragen maar dit zal de komende jaren dalen naar 100 procent.

Overzicht

Op basis van uw wensen, inkomen en uw toekomstplannen kunnen wij de beste oplossing voor u selecteren. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij voor u onderzoeken welke hypotheekvorm het best bij u past. Hierbij vergelijken wij de premies, de rentes, de voorwaarden en de doorlooptijden van de verschillende hypotheekaabieders.

Daarnaast kunnen we voor u inzichtelijk maken wat de financiële consequenties zijn als uw inkomen onverhoopt zou dalen.

De woningmarkt kan turbulent zijn. Wij kunnen u daarom informeren over de belangrijkste wijzigingen en relevante ontwikkelingen. Vanzelfsprekend informeren wij u ook ruim van te voren als uw rentevaste periode afloopt en kunnen we periodieke servicegesprekken met u voeren. Op deze manier houdt u constant grip en overzicht over uw financiële situatie.