Overlijden

Niemand houdt er van om na te denken over een mogelijk overlijden. Toch kan het rust en zekerheid bieden wanneer u bepaalde financiële zaken met betrekking tot een eventueel overlijden heeft vastgelegd.

Zo zorgt u er voor dat u of uw partner niet met ongewenste financiële gevolgen blijft zitten bij een overlijden. Samen met u kunnen wij inventariseren wat er allemaal al geregeld is in het geval van een overlijden en wat u nog graag geregeld zou willen hebben. Zo is het belangrijk dat een achterblijvende partner niet met de hoge kosten van bijvoorbeeld de begrafenis blijft zitten of met schulden.  

Ook is het belangrijk wanneer u een huis met een hypotheek heeft, dat deze hypotheek voldoende wordt afgelost in het geval van een overlijden. Uiteraard is ook het testament en een eventuele erfbelasting iets waar over nagedacht moet worden. Wij kunnen samen met u kijken naar de verschillende oplossingen die er zijn, zodat u op financieel vlak rust en zekerheid hebt in het geval van een overlijden.